phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.



Blog

ETERIČNA OLJA

by Mali darovi

    Jesenski dnevi prinašajo hladnejše vreme, s tem kurilno sezono in posledično suh zrak v naše domove. Zato lahko prav v tem času izkoristimo čudovite lastnosti eteričnih olj, da osvežimo in odišavimo prostore in obenem izboljšamo kakovost zraka. Eterična olja so koncentrirana naravna olja, ki izhajajo iz rastlin. Uporabljajo se lahko za aromaterapijo, masaže, terapevtske namene, dišave,… vsako izmed eteričnih olj ima svojo vlogo oziroma namen za naše zdravje in počutje. Najbolj priljubljena eterična olja vključujejo sivko, evkaliptus, limono, poprovo meto in številna druga. V nadaljevanju bloga lahko preberete, kako eterična olja lahko pozitivno vplivajo na naše življenje in...

VEČ →


Liofilizirano sadje

by Mali darovi

 

Liofilizirano sadje lahko uporabite kot zdrave prigrizke doma, v pisarni ali na poti. Tako pripravljena hrana je idealna za vse starosti, saj ne vsebuje dodanih sladkorjev in barvil, okusi pa zaradi samega postopka ostanejo naravni in bolj poudarjeni.

V naši trgovinici najdete liofilizirano sadje v privlačni stekleni embalaži, ekološko in okolju prijazno.

VEČ →


Baloni

by Mali darovi

Baloni za rojstni dan in različna slavja! ZLATI BALONI, KONFETI BALONI, ROSE-GOLD BALONI, METALIK BALONI! Pripravljate zabavo za vašega malčka? Praznujete osebni jubilej ali se morda kmalu poročite? Preverite pestro ponudbo posebnih balonov za različna slavja.

VEČ →


Poučna darila za otroke

by Mali darovi

Pestra ponudba poučnih in lesenih igrač, DIY - naredi sam in didaktične igrače! Izvirna darila za otroke vseh starosti!

VEČ →


Lesene sestavljanke

by Mali darovi

Lesene sestavljanke so odlično, izvirno darilo za vse generacije! Narejene so iz naravnih materialov, s kvalitetnim barvnim potiskom, natančnim laserskim izrezom, izjemno prijetne na otip!

VEČ →