phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.Lesene sestavljanke

by Mali darovi


Lesene sestavljanke so odlično, izvirno, darilo za otroke, lahko pa jih podarite tudi odrasli osebi, ki ceni kreativnost in unikatne izdelke. Lesene sestavljanke so narejene iz naravnih materialov, s kvalitetnim barvnim potiskom, natančnim laserskim izrezom in so izjemno prijetne na otip.Raziskave kažejo, da so lesene igrače boljše od plastičnih, ker nas spominjajo na igrače naših babic in dedkov ter s svojo naravno teksturo skrbijo za razvoj občutkov dotika. Z njimi otrok spodbudi razvoj finomotoričnih sposobnosti.
Eden od razlogov, da so lesene igrače boljše od plastičnih, je tudi v odsotnosti plastičnega rožljanja, kar vpliva na otroško igro. Posledično so otroci pri igri veliko bolj mirni in kreativni.

Lesene igrače učijo otroke čustvene navezanosti, povezovanja, spoštovanja drugih, spoštovanje narave in so veliko bolj prijetne in tople na otip, kot plastične. Ker so naše lesene sestavljanke narejene iz kakovostnih materialov so tako rekoč večne. Lahko se podajajo iz roda v rod, kar povečuje njihovo čustveno vrednost.


Naše lesene sestavljanke spodbujajo razvoj možganov, umirijo um, podaljšujejo koncentracijo in razvijajo motoriko rok. Skupaj tvorijo odlično kombinacijo za kvalitetno igro.

Podarite takšno darilo vašemu otroku, ki ima morda preveč energije, pomanjkanje koncentracije ali preveliko potrebo po tehnologiji. S takšno igro, bo vaš otrok preživel svoj prosti čas bolj kvalitetno. Podarite leseno sestavljanko svojemu partnerju, ki je morda preobremenjen v službi in potrebuje sprostitev, ali pa staršem, ki potrebujejo trenirati spomin.
Koščki sestavljanke so skrbno oblikovani, in predstavljajo različne oblike živali, kar dodatno omogoča, da se otrok uči in obnavlja, katere živali pozna, hkrati pa kvalitetno preživlja svoj prosti čas. Posvetite ta čas sebi in svoji družini, ter ustvarjajte čudovite skupne trenutke, ki lahko preidejo v vsakodnevno kvalitetno druženje, ki poleg zabave še krepi spomin in razgiba možgane.


Lesene sestavljanke so na voljo v treh dizajnih. Lesena sestavljanka sova, lesena sestavljanka lev in lesena sestavljanka volk.
Vse tri so skrbno zasnovane in so unikatno ter izvirno darilo za vaše ljubljene. Podarite naše lesene sestavljanke, sodelavki/sodelavcu, ki potrebuje sprostitev, ali kar svojemu šefu. Podarite ga najboljši prijateljici, ki je na porodniški in potrebuje malo oddiha od vsakodnevne rutine. Podarite jih svojemu najboljšemu prijatelju, ki hrepeni po kreativnem preživljanju prostega časa ali pa kar sebi, ker se imate preprosto radi.

V današnjem času, ko smo prikrajšani za kreativnost in so naši dnevi resnično postali rutina. Naše lesene sestavljanke so zasnovane skrbno, natančno in so odlično darilo tako za obletnico, božič, valentinovo, rojstni dan, ali pa kar tako, za lepši dan. Koščki sestavljank so skrbno oblikovani v različne poznane oblike in so že sami po sebi zanimivi, še bolj pa, ko jih sestavimo v čudovito celoto. Barve in vzorci so skrbno izbrani in zasnovani tako, da hkrati pomirijo in spodbudijo um k razmišljanju in povežejo možgane z motoriko rok.

Naše lesene sestavljanke vsebujejo 186 koščkov in vsak košček ima unikatno obliko različnih divjih živali.


Presenetite svoje ljubljene z darilom, ki jim bo vzelo sapo. Lesene sestavljanke so v velikosti A4 formata oziroma 21,3 cm x 28 cm pakirane v lični, privlačni leseni embalaži.