phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.DOSTAVA IN PLAČILA

DOSTAVA

Dostava poteka preko dostavne službe GLS. Predviden rok dostave naročenih izdelkov je 1-5 delovnih dni, vendar pošiljka ponavadi prispe na vaš naslov v roku dveh delovnih dni po oddaji naročila. Ob sobotah, nedeljah ter praznikih pošiljk ne odpošiljamo. Strošek pakiranja in dostave je 3,66 € ne glede na velikost in težo paketa. Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna.

NAČIN PLAČILA

Trgovina Mali darovi omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju
  • z nakazilom na račun podjetja: PM6 storitve Peter Lupša SP po ponudbi/predračunu;
  • s kreditno kartico;
  • preko PayPal-a.

Naslov za plačilo z nakazilom

Prejemnik:
Mali darovi 

Leskovec 60C

2331 Pragersko

Namen: številka vašega naročila

IBAN: SI56 0228 5026 3767 127

Pri plačilu preko UPN obrazca oziroma bančne transakcije, Paypal-a ali s kreditno kartico vam pošta pri prevzemu pošiljke ne bo zaračunala provizije, medtem ko za plačila po povzetju lahko nastanejo dodatni stroški. 

Možno plačilo po povzetju z gotovino ali po predračunu. Z gotovino ne poslujemo zato plačilo na sedežu podjetja ni mogoče. Ob prevzemu blaga kupec prejme račun. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na sedežu podjetja PM6 storitve Peter Lupša SP in je kupcu vedno dostopna.

V primeru preklica naročila (glej Pogoji poslovanja) ali spremembe načina plačila s strani uporabnika nas o tem čimprej obvestite na malidarovi.info@gmail.com.