phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.O NAS

     

Ekipa Mali darovi skozi celotno leto išče nove trendovske produkte za vas in vaše najbljižje. Vsi izdelki so skrbno izbrani “MALI DAROVI” - vi pa se morate odločiti ali jih boste podarili sebi ali komu drugemu!

Stremimo k iskanju najbolj kvalitetnih izdelkov priznanih in preverjenih proizvajalcev. Vsak produkt pred pakiranjem ponovno skrbno pregledamo in tako svojim strankam zagotavljamo, da so izbrani produkti resnično takšni kot v našem oglasu, nepoškodovani in delujoči.

Naš cilj je, da vsaka stranka ali obdarjenec postane zadovoljen uporabnik novega produkta, ki se  z veseljem odloča za ponovne nakupe v naši spletni trgovini.

Brez poštnine, brez carine, brez čakanja, garantirana kvaliteta in možnost vračila!

V spletni trgovini Mali darovi lahko resnično nakupujete brez  strahu in pomislekov. Smo slovensko podjetje z znanim naslovom in kadarkoli nas lahko kontaktirate oziroma vrnete izdelek, ki vam ni všeč!

Odlikujejo nas: VARNOST pri spletnem nakupovanju, preverjena KVALITETA, hitra BREZPLAČNA POŠTNINA, izbrani TRENDOVSKI produkti, GARANTIRANA KAKOVOST, možnost BREZPLAČNEGA VRAČILA izdelkov.