phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.Baloni

by Mali darovi

Baloni za rojstni dan in različna slavja

Pripravljate zabavo za vašega malčka? Praznujete osebni jubilej ali se morda kmalu poročite?

Vse te zabave imajo eno skupno točko, vse potrebujejo čudovito a hkrati zabavno dekoracijo. Unikatno a hkrati klasično.

Kaj postaviti v tisti kot, da bo popolno tako za slikanje kot za samostojno dekoracijo? Nekaj, kar bo popestrilo prostor a se hkrati spojilo z njim? Prava ideja so baloni. Čisto preprosta a zabavna in hkrati elegantna dekoracija, ki popestri vsako zabavo!

 

 

V naši spletni trgovinici lahko najdete balone vseh vrst. Od zlatih, pisanih, do tistih z led lučkami. Nekaj za vsak okus in primerno za vse starosti.

Baloni so narejeni iz lateksa in so dolgo obstojni, njihova posebnost pa se, da se svetijo v kovinskem lesku in da imajo v svoji notranjosti konfete. Kot v filmu, počite balon na vrhuncu zabave ali ob tortici in iz njega se vsujejo zlati konfeti. V naši spletni trgovinici najdete balone vseh vrst, oblik in barv. 

 

 

Zlati konfeti baloni so elegantni baloni, ki vsako zabavo popeljejo na višji nivo. Primerni so za poroke in elegantne dogodke. Narejeni so iz lateksa s kovinskim leskom. Paket vsebuje 10 balonov in sicer pet  zlatih metalik balonov in pet zlatih balonov s konfeti. 

 

 

Metalik svetleči baloni različnih barv, bodo popestrili vsako otroško zabavo. Otroke in odrasle bodo očarali s svojim kovinskim leskom in dolgo obstojnostjo. V paketu je deset balonov  v zlati, srebrni, zeleni, rose-gold in vijolični barvi.

 

 

Če pa želite zabavi dodati še delček ekstravagantnosti, presenetite goste s svetlečimi baloni. Kupite led lučke za balone. Led lučke vklopite, jih vstavite v balone in balone napihnite. Očarajte svoje goste z čudovito osvetljenimi baloni. Primerni za vrtne zabave, poroke ali rojstne dni. Lučke svetijo z belo led svetlobo. V paketu prejmete 10 kosov vključno z baterijami. 

 

 

Če imate doma malo princesko, ki si želi pravo princeskino zabavo za svoj rojstni dan, potem ji podarite čudovite rose gold balone. Paket vsebuje tudi balone v obliki zvezdic in srčkov. Naj se vaša malčica počuti kot prava princeska. Baloni so iz lateksa in zelo obstojni. 

 

 

Baloni so odlična dekoracija tudi za babyshower ali kot presenečenje za porodnico in dojenčka ob prihodu domov. Prav tako lahko z njimi razveselite svojo babico v domu za ostarele, ali pa jih podarite sebi, kar tako, za lepši dan. Z našimi baloni lahko presenetite sodelavko v službi, ki ima rojstni dan ali je napredovala ali pa jih pošljete najboljši prijateljici, ki je zbolela in ji želite čim prejšnje okrevanje.  Skratka baloni so vedno dobra ideja. Baloni prinašajo veselje, zabavo, pričakovanje in radost. Primerni so za vse generacije. 

 

 

Prav tako so odlična dekoracija ob otvoritvi vaše nove trgovine ali poslovnega prostora. Osupnite stranke in poslovne partnerje s čudovito dekoracijo ob vhodu ali ob prostoru za prigrizke. Morda pripravljate kakšne prireditve in potrebujete idejo za dekoracijo na odru, naši baloni so primerni tudi za to. Ker so ravno prav elegantni in ekstravagantni, bodo oder naredili prav takšen, kot ga želite. 

Sprehodite se po naši spletni trgovinici in prepričani smo, da boste našli pravo dekoracijo za vas!