phone Naročila & info: 070 630-578

Hitra DOSTAVA IN BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 30 eur.Liofilizirano sadje

by Mali darovi

Liofilizacija je postopek, s katerim iz živil odstranimo vodo. Živila se ohranijo, ne da bi se poškodovala njihova struktura, izgubil okus, vitamini, antioksidanti in encimi. Ko živilom odstranimo vodo, ta postanejo lahka in se dlje ohranijo sveža. 

Liofilizirano sadje uporabite kot zdrave prigrizke doma, v pisarni ali v naravi. Tako pripravljena hrana je idealna za vse starosti, ker ne vsebuje dodanih sladkorjev in barvil, okusi pa zaradi samega postopka ostanejo naravni in bolj poudarjeni.

 

Gre za nizkotemperaturno sušenje globoko zamrznjenih plodov iz katerih se odstrani 99% vlage, ohrani pa se hranilna vrednost, okus in oblika! Vsekakor je to boljša izbira kot zmrznjeno ali sušeno sadje, saj ohranja veliko več vitaminov.

Zaradi svoje izjemne lahkote je liofilizirano sadje odlična malica kjerkoli. Primerna je za potovanja, izlete ali celodnevne seminarje, saj v torbici zavzame zelo malo prostora. Rok uporabe pa je celo več let, dokler je pravilno shranjeno v zatesnjeni embalaži, ki prepreči stik z vlago v zraku.

 

 

V naši trgovinici najdete liofilizirano sadje v privlačni stekleni embalaži. Kar pomeni, da je pakiranje ekološko in okolju prijazno. Primerno je za otroke, ki si bodo z veseljem privoščili sladek prigrizek, vi kot starši, pa boste brez skrbi, da bo otrok pojedel zdrav priboljšek.

Če iščete izvirno in zdravo darilo za rojstni dan, je liofilizirano sadje odlična izbira. Veliko ljudi izdelka še ne pozna, zato vam bodo hvaležni za takšno praktično in zdravo darilo. Ko enkrat okusite liofilizirano sadje, ga boste želeli imeti ves čas na zalogi. Posebnost tega sadja je ravno v tem, da se nabira v sezoni, se takoj globoko zamrzne in liofilizira, s tem pa ohranja vsa koristna hranila.

 

 

Liofilizirano sadje je odlično darilo tudi za starejše in otroke, saj še posebej potrebujejo vnos zdravih hranil. Sveže sadje k nam prihaja po več mesecev in zori na ladjah v času transporta. Liofilizirano sadje pa se v sezoni obira in še sveže liofilizira. Torej je vedno prava izbira.

Presenetite goste na rojstnodnevni zabavi z zdravim prigrizkom ali pa sodelavce in jim čokoladne piškote raje zamenjajte z liofiliziranim sadjem. Presenečeni boste nad aromo in okusom. Izdelek vas bo zagotovo navdušil!

Lahko ga uporabimo kot zdrav in hrustljav dodatek k muslijem, smoothijem ali za dekoracijo in popestritev raznovrstnih sladic. Liofilizirano sadje lahko zmeljete tudi v prah in ga uporabite kot naravno barvilo ali kot dodatke za okus v pecivih in sladicah.

Pošljite telegram z liofiliziranim sadjem porodnici, ki je ravno rodila. Takšna vitaminska bomba jo bo držala stran od sladkih pregreh, ki jih bodo želeli njeni hormoni in ji pomagala k hitrejšemu okrevanju od poroda. Po takšnem zdravem prigrizku imate tudi več energije.

Priročno je tudi, ker pri pripravi nimate čisto nič dela. Sveže sadje je potrebo prati, očistiti in lupiti, sploh če ga kupimo v trgovini, liofilozirano sadje pa samo odprete in že jeste. Tako preprosto je!

Zelo izvirno in praktično darilo je tudi za prijateljico, ki ravno piše magistrsko nalogo in zraven poje na tone čokolade. Pokažite ji, da obstaja zdrav prigrizek ki prav tako razvaja brbončice. Še kako prav pa bo prišlo tudi študentom med izpitnim obdobjem!

 

 

Vsak dan z vseh strani poslušamo, kako pomembno je, da v svoje telo vnašamo zdravo prehrano. Seveda pa si ne moremo kaj, da se ne bi tu in tam pregrešili in pojedli kaj sladkega. Liofilizirano sadje pa je oboje v enem... Sladko in zdravo!

To je hrana prihodnosti. Kot zanimivost naj še omenimo, da liofilizirano hrano poleg alpinistov na odpravah jedo tudi astronavti na svojih misijah v vesolju!